Кубрат Пулев: Пълната зала ме задължава за победа

Статията е публикувана на 29 Ноември 2016 в 15:27 , прочетена 6208 пъти

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев вече е в България и заяви, че е готов за победа срещу Самюел Питър. Двамата ще се изправят в битка за интерконтиненталната титла на WBA в събота в столичната зала „Арена Армеец”.

"Посрещате ме все едно вече съм световен шампин. Предстои тепърва сериозната битка, дано спечеля. Единствено се моля на Господ. Смятам, че съм подготвен. Пристигам да играя, което е още по-голямо удоволствие. Колкото е хубаво, има и известна доза напрежение, но то ще отшуми преди мача. Пълната зала ме задължава за победа. В бокса нищо не се знае, виждал съм обрати - до последните 10 секунди човекът води и после го нокаутират", коментира Пулев. 

"Разучихме съперника ми с треньора. Знаем му силните и слабите страни. Да се надяваме, че няма с какво да ни изненада. Не знам до колко той ме е разучил. Боец е, монотонен, постоянно напред, пресиращ – неприятен съперник. Такива ми бяха и спаринг партньорите. С единия ми партньор играхме и шах, но там съм по-слаб”, разказа боксьорът.

"Срещу Чисора никога не съм спирал да вярвам в победата. Така е било срещу всичките ми съперници. Работя по защитата, това наистина е най-важното. Но само със защита не може да победи човек. Знаете, че всичко може да стане, но точна стратегия не мога да кажа. Всяка една битка е война, колкото преди ринга, толкова и на ринга”, каза още той.

Автор: Хаштаг-BG

Обнови