Неловко: Майка от Великобритания съобщи във Фейсбук на анти-емигрантския си син, че е осиновен от... България

Статията е публикувана на 4 Януари 2017 в 09:44 , прочетена 15666 пъти

Фейсбук

Да изпитваш омраза към имигрантите трябва да е достатъчно трудно нещо, с което да живееш. Това, което се случи с един човек, който изложил възгледите си във Фейсбук, може да се окаже нещо, с което е невъзможно да живее.

Това изображение тук е върховният аргумент защо имигранти нямат (и никога няма да имат) капацитет да имат каквато и да е благоприлична позиция в страната ни. #отварително #чужденци

Фейсбук

Негов приятел добавя:

Прав си - никога няма да имат и не трябва!!! Добре, че нямаме такива в нашия офис.

Той отговаря:

Е, трябва да има причина, поради която моята банка не е назначила нито един от тях във висшето ръководство, имам предвид - би ли доверил парите си на имигрант? Не мисля, че вече е само въпрос на цвета на кожата. Сега, в допълнение към тези от Африка, Тайланд, Индия, Пакистан, Китай ... все повече и повече от тях пристигат от Аржентина, Русия, Полша, Румъния или която и да друга ш...а страна от която продължат да идват.

Но тогава майка му се намесва и пише най-добрият отговор:

Скъпи _, мразя, че трябва да прекъсне тази расистка оргия между теб и твоите "гениални" приятели. Не възнамерявахме някога да ти кажем това, а може би и не трябва да го правия дори и сега, но този път наистина премина линията. Така че си го заслужи.

Просто исках да ти кажа, че ние (баща ти и аз) те осиновихме преди 23 години (когато беше на 2) от арменско семейство, което по онова време живееше в София, България.

И все пак, няма от какво да се срамуваш. Ти се оказа един млад успешен банкер с чудесен живот. Явно тези "мръсни чужденци" с техните "мръсни гени" СА способни да постигнат нещо в живота си, в края на краищата.

PS: Все още те очакваме за обяд в неделя. Ще правя спагети "Болонезе". Надявам се, че не е твърде "чуждестранно" за теб.

Фейсбук

Обзалагаме се, че това е било неудобен обяд. 

Автор: Хаштаг-BG 

Обнови