Бареков: У нас разследват и бият опозицията, а премиера, който краде, хвалят и му целуват я краката, я друго

Статията е публикувана на 4 Януари 2017 в 13:04 , прочетена 10467 пъти

Бареков

Публикуваме коментар на евродепутата Николай Бареков от Фейсбук*.

Преди година Борисов бодро обяви пред баджаците, че България надминала Румъния по всичко. Ето разликите: В Румъния от днес минималната работна заплата е 630 лева, а Борисов оставя нашата на 460. Днес Борисов е рекордьор по обвинени министри в двата си мандата, но все още самият той няма обвинение, надявам се скоро предстои. В Румъния стотици министри, кметове и премиери вече лежат в затвора за корупция. След пожар в румънска дискотека правителството на Румъния подаде оставка и стана клиент на прокуратурата. У нас влак унищожи цяло село и това беше само повод на весел пиар и удостояване с почести на самия премиер. Румъния има един от най- успешните еврокомисари с един от най-важните ресори в ЕК. Благодарение на изпреварилия ги само във фантазиите си наш премиер в оставка България е единствения член на ЕС без комисар в цялата история на съюза! 

Да продължавам ли с изпреварването? Извинете, колко ви е часа, драги? Питам, защото докато ритахте опозицията в мое лице и питахте колко струва часовника на Бареков, едни министри на Бойко - Трайчо и Дянков - свили едни 100 милиона от приватизацията и от пенсионерите. 24 милиарда дългове за по-малко от две години. Един милиард откраднат през първия мандат на Борисов и Дянков от Здравната каса (от нашите вноски). Прав е премиерът в оставка: изпреварихме Румъния след ХХХ години "демокрейшън". Изпреварихме ги по външен дълг и по иновации в "борбата" с корупцията. У нас разследват и бият опозицията, а премиера, който краде парите, хвалят и му целуват я краката, я едно друго място, а баджаците целуват на още по-друго място.

_________________________________________________________________________________________________________

* ХАШТАГ-BG публикува Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Обнови