Нинова: Готови сме с алтернативния национален план за развитието на България

Статията е публикувана на 6 Януари 2017 в 14:19 , прочетена 6572 пъти

Корнелия Нинова

"Готови сме с алтернативния национален план за развитието на България", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на извънреден брифинг след заседание на Изпълнителното бюро на партията, предаде "Фокус".

"За нас тази година е изключително важна и ние я стартираме със следните важни за нас въпроси и теми“, уточни Нинова. Тя обясни, че БСП има амбиция и желание да го превърне в народен план за развитието на България.

"Не участваме в предизборни, задкулисни разговори с други партии за следизборна коалиция, а както направихме на президентските избори, обръщаме се към народа си“, заяви Нинова и посочи, че за да получат подкрепата от народа от другата седмица започват секторно обсъждане по всички политики с браншови органзицации, млади семейства, студенти.

"Подновяваме изнесените заседания на ръководството на партията, тръгваме по страната отново с такава задача, разговор с хората по места, за политики, действия, за алтернатива за Бългрия", каза Нинова и обяви, че започват от вторник в Кюстендил.

Автор: Хаштаг-BG

Обнови