Мутренски времена: Гардове на Къро пребили екипа на Нова телевизия

Статията е публикувана на 17 Април 2017 в 07:45 , прочетена 25986 пъти

Мария Милкова

Охранители от фирма "Омега 69" са атакували журналистите от Нова телевизия Мария Милкова и Огнян Пенев на магистрала "Тракия", информира Дир.бг. Фирмата е на бившата жена, на сочения като наркобос Къро.

Нападението е станало пред очите на десетки свидетели малко след 22.00 часа в петък на километър 146 на магистрала „Тракия”. Двамата пътували към Стара Загора. Операторът Огнян Пенев изпреварва лек автомобил, когато го застига черна кола със затъмнени стъкла. Тя му присветва да се отдръпне от магистралата. В този момент се появява втора кола, също със затъмнени стъкла, която ги засича. Нападателите слизат от колите, нанасят побой на оператора Огнян Пенев и отнемат телефона на Мария Милкова, защото смятат, че записва случващото се.

Къро е сочен като знакова фигура от близкото минало, част от високите етажи на групировката ВИС. Любопитна е фигурата на човекът, който взима телефона на Мария Милкова. Той има няколко фирми, една от които се занимава с хазарт и има казино по границата. Той е и съдружник в тържището за плодове и зеленчуци "Слатина". Там той е в съдружие отново с бившата съпруга на Къро.

Автор: Хаштаг-BG

Обнови