Александър Симов: Мария Габриел е идеална за еврокомисар. Скучна, безлична, съгласна

Статията е публикувана на 11 Май 2017 в 08:18 , прочетена 12994 пъти

Александър Симов

Публикуваме коментар на депутата от БСП Александър Симов от Фейсбук*.

Не разбирам кипежа срещу Мария Габриел. Тя е идеална за еврокомисар. Скучна, безлична, съгласна, а езикът й е пластмасов и стерилен. Габриел е дотолкова политически изчистена откъм идеи, че единственото, което можа да каже някакъв висш кадър на ЕНП вчера за нея е, че "тя е жена и е млада". Колко вдъхновително, а?!

Мария Габриел е метафора за това как България възприема мястото си в ЕС, а и за това докъде се е докарал Евросъюза. Защото, когато човек види и другите еврокомисари отчаяно осъзнава, че те са ходещи копия на "тя е жена и е млада". ЕС се нуждае от визионери, а получава госпожа Габриел. Това, ако не е симптом за болест, не виждам кое друго може да е. :)

_________________________________________________________________________________________________________

ХАШТАГ-BG публикува Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

Обнови