Сидеров към БСП: Нападате Симеонов по некоректен начин

Статията е публикувана на 19 Май 2017 в 07:34 , прочетена 2064 пъти

Волен Сидеров

"За вицепремиер Симеонов, който нападате по този некоректен начин - той нито има нацистки наклонности, това са клевети, манипулации и лъжи и вие го знаете много добре", каза Волен Сидеров в декларация от името на ПГ на „Обединени патриоти“ в отговор на декларацията на БСП, предаде„Фокус“.

"Лидерът на БСП се опитва да напада „Обединени патриоти“ по един некоректен начин, да посочи, че ГЕРБ са взели за партньор някои, които са съмнителни като политическа коректност. Едно издание е направило провокация срещу Валери Симеонов, такива срещу мен са правени десетки пъти, знам много добре, когато има медийни атаки как могат да ти вкарат в устата нещо, което не си казвал“, каза той.

"Правите тази атака, защото видяхте, че в това правителство започва истинска работа. Призовавам към разум и умереност, наистина да гледаме същината на нещата и действията. Валери Симеонов е деен и енергичен човек, иска да свърши нещо, знам го и съм сигурен“, заяви Волен Сидеров.

„Критикувал съм го толкова остро, както никой не го е правил, но знам, че има качества да свърши нещо. Ако го нападате, че казал нещо си на някакъв вестник, което не е предадено коректно, това означава, че не търсите не добрия, не политическия, не принципния начин на критика“, каза още той.

Автор: Хаштаг-BG

Обнови