Антон Тодоров, ГЕРБ: Нинова отдавна трябваше да е на място хладно, на място тъмно

Статията е публикувана на 19 Май 2017 в 07:39 , прочетена 4132 пъти

Антон Тодоров

ГЕРБ обвини БСП в недостойна кампания към кабинета "Борисов 3", която водела с нейните "небългарски" обръчи в парламента - ДПС, и атакува остро Корнелия Нинова. Това направи депутатът Антон Тодоров, четейки декларация от името на парламентарната група, след като по-рано Нинова отправи тежки критики към управляващите. Тя заяви, че в предизборната кампания са обещали, че са готови да управляват, а стартът им се е оказал фалстарт.

В отговор Тодоров изригна: "Днешната боркиня с корупцията г-жа Нинова би трябвало да отговаря на конкретни въпроси. Ако в България имаше съд и прокуратура, тя отдавна трябваше да е на място хладно, на място тъмно”. По думите му тези хора е трябвало най-накрая да се извинят за престъпленията на БКП и за своите престъпления по време на 28-годишния преход. "Г-жа Корнелия Нинова каза, че БСП никога не е участвала в приватизация и не е участвала в това, което нарича "сдружения за кражби и грабежи”. А приватизирането на външно-търговското дружество "Техноимпекс”, което само в една столица – Хараре, има активи за милион и половина? Тя, което приватизира с РМД за сумата от 70 хил. долара. Как ви се вижда? Това участие ли е в бандитска приватизация?”, попита Тодоров, цитиран от "Фокус".

По повод заявеното от БСП, че зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев - преди това депутат от ГЕРБ, е твърде млад, за да заема поста, Тодоров заяви: "Техен министър-председател стана на 34 години такъв и доведе до такава сполука България - визирам лицето Жан Виденов, че милиони българи излязохме на улицата и ги свалихме с камъни и дърве”, каза още Антон Тодоров.

Автор: Хаштаг-BG

Обнови