Посрещнаха Лозан Панов с плакати "Съдията на олигархията" пред ВСС

Статията е публикувана на 23 Май 2017 в 17:23 , прочетена 3611 пъти

Плакат "Съдията на олигархията"

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов отново игнорира медийния интерес към работата на съдийската колегия към Висшия съдебен съвет. Днес той беше посрещнат от плакати с неговия лик. На тях той е изобразен като кукла на конци, ръководена от олигархични кръгове, съобщава Канал3. 

Когато влетя в сградата на Висшия съдебен съвет, Панов подмина чакащите го журналисти. Няколко часа по-рано неизвестни лица разлепиха плакати пред съдебните институции и на някои главни улици в центъра на София.

На тях Лозан Панов е изобразен като кукла на конци с надпис "Съдията на олигархията". А кукловодите му са от кръга "Агнешките главички" – бившият премиер Иван Костов, издателят Иво Прокопиев, банкерът-беглец Цветан Василев, бившият правосъден министър Христо Иванов, газовият посредник Сашо Дончев и обвиняемият за укриване на близо 63 милиона лева данъци Огнян Донев.

Авторите на плакатите не са пропуснали да изобразят и станалата известна от записките по аферата АРГО-гейт съпруга на Панов като "черен лебед". 

Автор: Хаштаг-BG

Обнови