София Диша. Праха на всички останали европейски градове... и своя собствен!

Статията е публикувана на 26 Юни 2017 в 09:47 , прочетена 8281 пъти

София

Публикуваме коментар от Фейсбук страницата* на гражданската инициатива "Спаси София".

Тези две снимки нагледно показват безсилето, нежеланието и незаинтересоваността на Столичната община да решава проблемите на града. Преди цяла една година предложихме на общинските съветници проекта за #ПаркМакедония - време, напълно достатъчно, за да се променят нужните планове и да компенсирате софиянци, че след десетилетие безхаберие, тази грозна картинка ще бъде заменена с нещо нормално, европейско и човешко.

Г-жо Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova докога ще я караме така? Докога даже централните улици и площади на София ще изглеждат като след бомбардировка? Малко ли са ви три мандата и много милиарди да оправите поне тях? Или е време просто да признаете, че не се справяте и дадете възможност столицата да бъде управлявана от способни и мотивирани хора с визия?

#СофияДиша. Праха на всички останали европейски градове... и своя собствен!

#НеВиПука #СпасиСофия #Оставка

_________________________________________________________________________________________________________

ХАШТАГ-BG публикува Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Обнови