Четирите кралици на забавлението в Холивуд

Статията е публикувана на 13 Март 2014 в 13:55

undefined

Забравете за младите звезди, които се грижат за имиджа си и не смеят да се позабавляват дори и за минута, за да не попаднат под светлината на прожекторите и да бъдат изтопосани в поредното жълто издание. Днес на вашето внимание представяме четирите кралици на забавлението в Холивуд, които, макар че вече отдавна са отминали лудите безгрижни години, все още носят свежестта и усещането за младост у себе си.

Мерил Стрийп

undefined

Тя е на 64, но изглежда доста по-младолика. Въпреки че от 1978 г. е омъжена за американския скулптор Дон Гъмър, тя не спира да се забавлява като луда след всяка церемония. На тазгодишните Оскари например никой не пропусна танците й, когато рапърът Фарел пееше хита си Happy. А и познавате ли много дами на нейната възраст, които са готови да заемат поза "тип гангстер" с 50 Сент и баскетболиста Кобе Брайънт?

Ема Томпсън

undefined

Британската актриса всъщност е най-младата холивудска звезда в нашата класация - едва на 54 години! Тя не се свени да прави гримаси, когато я снимат, дори и да се намир ана червения килим. Тя е готова да свали високите си токчета, ако я убиват, или да предложи пряко в ефир на телевизионен водещ да поиграят на асоциации.

Хелън Мирън

undefined

Макар и на 68 години, Мирън си остава все още жизнена и запазва прекрасното си чувство за хумор. Съвсем на скоро дори, когато бе попитана от харвардски студент дали знае както е туирк - съблазнителните движения, популяризирани от Майли Сайръс - тя отвърна, че дпри може да му организира курс по туирк.

Сюзън Сарандън

undefined

67-годишната актриса не обича да си държи езика зад зъбите и избягва, доколкото е възможно, предварително написаните речи, когато я поканят да говори. Веднъж тя призна откровено, че присъства на всички церемонии тип Златен глобус и Еми, за да подкрепи дължината на речите.

Автор: ХАШТАГ-BG

Обнови