Мерил Стрийп: Аз играя злодея в семейството, който наказва добрите деца

Статията е публикувана на 14 Март 2014 в 12:21

undefined

Мерил Стрийп се пошегува със съпруга си Дон Гъмър, че след като тя играе ролята на "лошото ченге" вкъщи, е редно той да играе тази на доброто.

Холивудската актриса разкри, че мъжът й почти никога не е влизал в пререкания с четирите им деца, защото тази "чест" винаги се е падала на нея. По думите й шефът вкъщи определено е Дон, въпреки че преди да напусне дома им, синът им е бил единственият, който е успял да овладее сестрите си. "Но като цяло, вкъщи нещата винаги са били много балансирани", допълни тя.

"Аз и съпругът ми се опитваме да споделяме всичко и да бъдем на едно мнение, но както винаги аз май играя злодея в семейството, който наказва добрите деца, а баща им обира позитивите", разказа Мерил Стрип за френското списание "Madame Figaro".

"Да бъдеш актриса наистина не е никакъв проблем, това е работа, която ти позволява да бъдеш по-близо до семейството си. Ако бях адвокат или журналист щях да бъда много по-малко време на разположение. Повечето мои приятели имат празнични дни с любимите си хора само веднъж през зимата и два пъти през лятото. Много често ми се случва да работя плътно по четири месеца, а след това да си почивам пет. Моите деца никога не са знаели кога точно аз ще бъда до тях, но действително аз винаги съм била. Бях непредвидима майка, което означаваше, че те винаги трябва да бъдат в бойна готовност. Единственият проблем е славата, нещо което успява да те дестабилизира", казва още Мерил Стрийп.

Автор: ХАШТАГ-BG

Обнови